Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarmila Brožová-Juchová

     V rámci organizace 6. srazu jsem se zúčastnila, společně s Majkou, Irenou a Jirkou, průzkumné akce v Kozlovicích, která byla opět senzační, jako všechny akce FOP.

Byl to nečekaně milý a pohodový den, alespoň pro mne. Hezky jsem si seděla v teploučku autíčka, prohlížela krajinku a intenzivně vnímala radost ze skutečnosti, že se s žertíky navigace nemusím vyrovnávat za volantem já. Ta úzká cesta na hrázi, vedoucí strmě do zasněžených polí a rozjezdy na ledovci do kopce.  Ještě že Jiří myslel opravdu na všechno a přiměl nás být bez aut. Těším se na připravované jarní setkání. Je to opravdu krásné prostředí, a těch různých vodníků !

  Přečetla jsem si alarmující e-mail Petra, s burcující výzvou "PIŠTE"!!!!!!! Proto pošlu nějaká raná fota a také něco napíši.

   Začnu prozatím zlehka, vzpomínkou zprostředkovanou. Několikrát jsem slyšela rodiče zavzpomínat na první roky v domě, na prvního silvestra, kdy byly otevřené všechny byty, a všichni slavili dohromady na chodbě. Prý to bylo obrovské!!! Tehdy vedle nás bydleli Zehnalovi a měli syny Jardu a Aleše, viz foto v kočárku.  Stavěli jsme spolu bábovičky.  Tak to jen pár slůvek pro začátek. Ještě pár setkání a rozkecám se více.

  Ovšem moc oceňuji úsilí, s jakým se na "projektu FOP" všichni podílíte, a jsem ráda.

  Takže Majko, ocenění Tobě, třeba i za ty úžasné tomboly, velký dík Martě, která mně poprvé na sraz vytáhla, pochvala Petrovi, co se mimo web stará i o mé duševní vyžití ve volném čase, také akčnímu Otovi, že vše vymyslel a vymýšlí na všech frontách, dál Jiřímu, že na sraz přišel, viděl, slíbil akci na jaře a opravdu jednal........ Také dík Statisovi, že nám minule připravil tak krásné prostředí, Růži za její půvabnou hospůdku........a mohla bych pokračovat a pokračovat........Zkrátím. Těším se na další akci.

                  Zdravím Jarmila